Zempléni bringatábor 2014. július 18. - július 26.

 

Kedves Bringások!

 

Az a helyzet, hogy a 2014-es Zempléni tábor már tavaly elkezdődött… akkor, amikor összecsomagoltuk a 2013-as táborban a cuccainkat, ránéztünk a naptárra és jól kijelöltük az idei nyaralás időpontját (a leglelkesebbek pedig rögtön ott le is adták a jelentkezésüket Smile)

Így - némi „sajnálattal” - kell, hogy közöljük, hogy jelenleg már csak 8 szabad hely van a táborban! De abból 1 még simán a Tiéd lehet!

 

Ha még soha nem voltál velünk Zemplénben, akkor olvasd el a tavalyi beszámolót:

http://www.kebitu.hu/zemplen-2013  Wink

és nézd meg a képeket itt:

http://www.kebitu.hu/bringaturak-archivum

 

Ha ez nem elég, akkor képzeld el, hogy:

   az idei fotókon már te is ott leszel (ugye mennyit javít a tábor „szépségén”? Laughing)

    több, mint egy hétig az erdő szélén, csobogó patakocska mellett fogunk táborozni (gyönyörű környezetben, hatalmas fák közt, kulturált szálláson, szaunával, medencével Wink

   jövőre már te is ugyanilyen lelkesen fogsz tudni mesélni erről az egészről Smile

 

Időpont: 2014. július 18. (péntek este)  - július 26. (szombat reggelig)

 

Helyszín: Kishuta

 

Részvételi díj:

Szállás: 30.000 Ft/8 éjszaka (ez tartalmazza a közös költségeket is)

Étkezés: 1.100 Ft/vacsora (2 fogásos meleg vacsora, ez opcionálisan választható, az egyéb étkezést, mindenki maga oldja meg) + egyik estére tervezünk egy borkóstolós vacsorát (ez is választható program)

Jelentkezés: a jelentkezési szándékodat a következő e-mail címre küldd: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
ill. az előleget, 15.000 Ft-ot az alábbi bankszámlaszámra:
FHB Bank 18203246-01282456-10010019
 
Cserepka Noémi
Közlemény: Zemplén + név 

CSAK AZOK JELENTKEZÉSÉT TUDJUK ELFOGADNI, AKIK E-MAILEN JELEZTÉK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT, VALAMINT ÁTUTALTÁK AZ ELŐLEGET! 
(Az előleget utólagos lemondás esetén nem tudjuk visszautalni.) A jelentkezéseket a fent említett módon a beérkezés sorrendjében vesszük figyelembe.
A ház adottságai miatt a tábor létszáma maximum 16 fő!

Jelentkezési határidő: június 15.

 

Ha nem nyitottad meg a fenti linket, akkor azért ezt még olvasd el:

Egy pár sor Rólad! :)

Nagy szertetettel várunk Téged ebbe a táborba és a magunk részéről megpróbálunk mindent megtenni, hogy jól érezd magad (a többi Istentől és Tőled függ).

Viszont van pár „alapelv”, amit megkérünk, hogy mérlegelj, mielőtt véglegesen döntesz:

  • Ha sosem bicikliztél többet, mint, hogy havonta 1x bringával mész a sarki közértig, akkor bátorítunk, hogy kezdd el az edzést a 2015-ös táborra! Smile  Nem „géplábúakat” várunk, de nem árt, ha már tekertél néhányszor korábban és a bringád is bírni fog egy egyhetes túrát.
  • Szeretjük a szabadságunkat, amit Istentől kaptunk, de nem annyira díjazzuk a „szabadosságot” (erkölcs, cigaretta, alkohol és drog tekintetében). Ha nem vagy keresztyén, attól még simán részt vehetsz a táborban (mi sem így születtünk) de az egész hét folyamán a keresztyén értékrendet tartjuk szem előtt. 
  • A tábor egyik célja, hogy egy jó kis közösség alakuljon ki, amihez nagyban hozzájárulhatsz azzal, ha majd mindig időben megjelensz a közösségi programokon, ha ilyenkor lenémítod a mobilod (vagy ottfelejted a szobádban) és a beszélgetések alatt nem virtuális emberekkel csetelsz, hanem azokkal, akik épp hozzád szólnak!  Hidd el, nagyobb élmény lesz, mint egy 4D-s mozi! Smile

 

 

Az idei szállásunk

 

4

1

 

2

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szoba

Nagyon várjuk már, hogy találkozhassunk!

Isten áldjon! 

Kebitu

 

A tábori vezetők nem vállalják a felelősséget azért, hogy az ott töltött hét után a táborozók Zemplén függővé válhatnak.  A „szerről” nem könnyű lejönni, minden évben újabb adagra lesz szükséged! Mi szóltunk! Eek Laughing

 

 

ARCHÍVUM

kebitu-video-archive

kebitu-bringaturak-archivum

 

 

 

fb