Zempléni bringatábor 2013. július 28 – augusztus 3

Kedves Bringás Barátunk!

Az első bringás tábor volt ez a KEBITU életében... de úgy tűnik, nem az utolsó! Wink
Egy hihetetlenül áldott hetet töltöttünk együtt: végig szikrázó napsütésben tekertünk, (vagy izzadtunk) hegyen - völgyön - terepen - aszfalton. Jókat beszélgettünk az áhítatokon, finomakat vacsoráztunk a Tekerjes Fogadóban és nem utolsó sorban sokat nevettünk és tekertünk... meg tekertünk és nevettünk is sokat Laughing
Fantasztikus volt a közösség, áldás volt minden perc, amit együtt tölthettünk, finom volt az "utcagyerekek palacsintája" Wink a 80 Ft-os fröccs a 40 fokban és még a 8 defekt sem vette el a kedvünket, hogy jövőre folytassuk! Smile

Képek a Picasan és a Facebookon

Találkoz(z)unk az egynapos túrákon is...!

Noémi

 


 

 

Az előzmények

Folytatva a régi hagyományokat, hogy-hogy nem 2013-ban sem marad el a „Zempléni bringatábor” :)
Oldalakat tudnánk írni, hogy miért járunk vissza évek óta, de aki már volt, annak nem kell bemutatnunk, aki pedig most jön először, az valami ilyesmire készüljön:

 • vidám társaság, élő közösség...  ami „offline” is fantasztikusan működik
 • minden nap 30-50 km bringázás a szabadban, gyönyörű zempléni tájakon
 • reggeli és esti áhítatok, dicsőítések, beszélgetések
 • jó hangulatú közös étkezések, amit egyik este megkoronázunk egy borkóstolós/ „középkori” vacsorával
 • hihetetlen nyugalom

Ami biztosan nem lesz:

 • Villamos
 • Tesco
 • Híradó
 • Internet kávézó
 • Szmog
 • Facebook függőség ;) (Ha esetleg valaki „elvonásra” szorul ezen a téren, terápiás kezelésként is javasolni tudjuk a tábort!) :)


Időpont: július 28. (vasárnap estétől) – augusztus 3. (szombat reggelig)

Helyszín, szállás: Boldogkőváralján egy vendégházat bérelünk. Innen fogunk indulni minden nap a túrákra (és ide is érkezünk vissza). A szálláson ágynemű biztosított.

Étkezés: minden este meleg vacsorát kapunk. A reggelit/ebédet mindenki saját maga oldja meg. Tervezünk egyik estére egy „extra vacsorát”, ami egy borkóstoló vagy egy középkori vacsora lesz a várban. Ez még szervezés alatt.

Részvételi díj: 25.000 Ft (ami tartalmazza a szállást + meleg vacsorát 6 napra)
(A borkóstolós/vagy középkori vacsora maximum +5.000 Ft többletköltséget jelent, ezzel kapcsolatban elég a részvételi szándékot jelezni.)
 
Jelentkezés: a jelentkezési szándékodat a következő e-mail címre küldd: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ill. az előleget, 10.000 Ft-ot az alábbi bankszámlaszámra:

18203246-01282456-10010019
FHB Bank
Cserepka Noémi
Közlemény: Zemplén + név

CSAK AZOK JELENTKEZÉSÉT TUDJUK ELFOGADNI, AKIK E-MAILEN JELEZTÉK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT, VALAMINT ÁTUTALTÁK AZ ELŐLEGET!
(Az előleget utólagos lemondás esetén nem tudjuk visszautalni.) A jelentkezéseket a fent említett módon a beérkezés sorrendjében vesszük figyelembe.
A ház adottságai miatt a tábor létszáma maximum 18 fő!

Jelentkezési határidő: április 10.

Egy kicsit még Rólad! :)

Nagy szertetettel várunk Téged ebbe a táborba és a magunk részéről megpróbálunk mindent megtenni, hogy jól érezd magad (a többi Istentől és Tőled függ).

Viszont van pár „alapelv”, amit megkérünk, hogy mérlegelj, mielőtt véglegesen döntesz:

 • Ha sosem bicikliztél többet, mint, hogy havonta 1x bringával mész a sarki közértig, akkor bátorítunk, hogy kezdd el az edzést a 2014-es táborra! :)  Nem „géplábúakat” várunk, de nem árt, ha már tekertél néhányszor korábban és a bringád is bírni fog egy egyhetes túrát.
 • Szeretjük a szabadságunkat, amit Istentől kaptunk, de nem annyira díjazzuk a „szabadosságot” (erkölcs, cigaretta, alkohol és drog tekintetében). Ha nem vagy keresztyén, attól még simán részt vehetsz a táborban (mi sem így születtünk) de az egész hét folyamán a keresztyén értékrendet tartjuk szem előtt. 
 • A tábor egyik célja, hogy egy jó kis közösség alakuljon ki, amihez nagyban hozzájárulhatsz azzal, ha majd mindig időben megjelensz a közösségi programokon, ha ilyenkor lenémítod a mobilod (vagy ottfelejted a szobádban) és a beszélgetések alatt nem virtuális emberekkel csetelsz, hanem azokkal, akik épp hozzád szólnak!  Hidd el, nagyobb élmény lesz, mint egy 4D-s mozi ;)

Nagyon várjuk már, hogy találkozhassunk!
Isten áldjon!

Noémi


Idei szállásunk

szallas1 435

  szoba 435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


tarsalgo 435


Képek a 2012-es táborról

11

11

11

8

 

ARCHÍVUM

kebitu-video-archive

kebitu-bringaturak-archivum

 

 

 

fb